Lichaamsbeweging is één van de meest effectieve manieren om je gezondheid en welzijn te verbeteren. Er zijn talloze voordelen die regelmatige lichaamsbeweging met zich meebrengt, waaronder meer energie, gewichtsverlies, minder risico op ziekten en een betere stemming.

Naast deze fysieke voordelen tonen studies aan dat regelmatig bewegen ook de mentale helderheid, creativiteit en eigenwaarde kan verhogen. Het probleem? Een plek vinden waar je graag genoeg naartoe gaat – wat niet altijd gemakkelijk is! Het is belangrijk om een trainingsroutine te vinden die je volhoudt om de echte voordelen te zien. Gelukkig zijn er veel verschillende plaatsen waar mensen zich in het zweet kunnen werken! Zo is New York er eentje van.

Hieronder staan een aantal van de beste bestemmingen om te trainen als je tijd in New York City gaat doorbrengen.

Central Park

Dit grote park biedt veelverschillende mogelijkheden om te bewegen. Er zijn loop- en wandelpaden, en ook gebieden om te fietsen, te skaten en paard te rijden. In de zomer heeft het park ook een groot zwembad dat perfect is om baantjes te trekken

The High Line

De High Line is snel uitgegroeid tot een van de populairste plaatsen om te trainen in New York City. Dit verhoogde park biedt een prachtig uitzicht over de stad terwijl je langs het pad loopt of rent. Het is ook de thuisbasis van een aantal fitnesslessen, waaronder yoga en Zumba.

De High Line is de perfecte plek om je workout te doen terwijl je geniet van de bezienswaardigheden en geluiden van New York City. Met veel ruimte om te rennen, te wandelen en te fietsen, en een keur aan fitnesslessen, is de High Line zeker geschikt voor iedereen, van beginnende sporters tot doorgewinterde atleten.

Bryant Park

Bryant Park is een prachtige plek om te trainen in New York City. Het ligt gunstig in het hart van Midtown Manhattan, zodat het gemakkelijk te bereiken is van overal in de stad. Het park is klein maar heeft veel te bieden, waaronder een goed verzorgd gazon, een grote vijver en een aantal bankjes waar mensen kunnen uitrusten en wat lichte rek- en strekoefeningen doen.

Er zijn altijd mensen aan het sporten in Bryant Park – van power walking tot het beoefenen van meditatie. Dit maakt het een prima plek om heen te gaan als je wat gezelschap zoekt terwijl je sport. Bovendien biedt het park de hele week gratis fitnesslessen, waaronder yoga en Zumba.

Bryant Park is de perfecte plek om heen te gaan als je op zoek naar een snelle, gemakkelijke en handige workout.

Rockefeller Center

Rockefeller Center is een iconische bestemming in New York City die ook de thuisbasis is van een aantal fitnesslessen. Dit grote complex biedt een groot aantal verschillende studio’s, waaronder fietsen, Pilates en barre. Behalve de studio’s heeft het Rockefeller Center ook een aantal standbeelden en fonteinen die perfect zijn voor rek- en strekoefeningen.

Of je nu op zoek bent naar een uitdagende cardio workout of een ontspannende yogales, Rockefeller Center heeft voor elk wat wils. Plus, met lessen die de hele dag en avond beschikbaar zijn, is het gemakkelijk er een te vinden die in je schema past.

De Brooklyn Bridge

De Brooklyn Bridge is een van de meest iconische oriëntatiepunten in New York City. Het is ook de thuisbasis van een aantal geweldige workouts, waaronder boot camps en groepslessen. Het is een geweldige plek voor een workout omdat je er een prachtig uitzicht over de stad hebt. Ze ligt ook gunstig in het hart van Brooklyn, zodat ze gemakkelijk te bereiken is van overal in de deelgemeente.

Als je een uitdagende cardio workout zoekt, of gewoon een schilderachtige wandeling of jogging wilt maken, is de Brooklyn Bridge de perfecte plek om te trainen.

The New York Sports Club

De New York Sports Club is een geweldige plek om te trainen in New York City. Ze hebben locaties over de hele stad en ze bieden een grote verscheidenheid aan lessen en activiteiten, waaronder Pilates, spinning, gewichtheffen en boksen. Het maakt niet uit wat je fitnessniveau is, er is iets voor je bij de New York Sports Club. Ze hebben ook een aantal studio’s en apparatuur, waardoor het gemakkelijk is om een goede workout te krijgen, ongeacht het tijdstip van de dag dat je gaat.

Een paar geweldige plaatsen om te fitnessen als je een keertje in New York bent! Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde pro, er is voor elk wat wils in deze veelzijdige stad!